RADIO BELLA ITALIA

Helfried Ahlheim bekam die erste in diesem Jahr! Die Teststation RADIO BELLA ITALIA ist jedes Jahr nur ein oder zweimal mit Testaussendungen Richtung italienischer Adria on air – dem Urlausdomizil von K.F. aus I.O. Mit ihm als Monitor werden diese Test’s gefahren. Der erste Test konnte in Südeuropa mit einem SINPO von 2 gehört werden bei Einsatz von nur ca.20 Watt.

Eine Anmerkung zu “RADIO BELLA ITALIA”

 1. radiozeelandia Says:

  hallo RADIO BELLA ITALIA (dotor tim }
  Ontvangst zeer goed s9 bedankt voor de plaatjes ik ben blij dat ik ook nog bij u door kwam
  De ontvanger is een racal 17 en de kenwood en een v antenne nu op 14 meter hoog
  Door mijn ziekte zit ik nu ook in een blokhut achter het huis wand nu kan ik met de rolstoel bij de studio komen de zender is nog een sk010 ,ik ga binnen kort weer met de website bezig daar komen dan wel nieuwe foto’s op

  De groeten van radiozeelandia (hans}